Szervíz / Alaktrész / Munkavédelem

100%

Szervíz szolgáltatás - tervszerű karbantartások, időszakos vizsgálatok, teljes nagyjavítások

98%

Alkatrész ellátás - akár egy munkanap alatt biztosítjuk a szükséges alkatrészt

SZÉLES BESZÁLLÍTÓI HÁLÓZATTAL RENDELKEZÜNK

Az országban futó gépek 98%-hoz akár egy munkanap múlva biztosítjuk a kívánt alkatrészt. A gyári és a gyárival megegyező alkatrészeket versenyképes áron biztosítjuk.

Szervizünk gondoskodik a hibás részegység gyors beszerzéséről, de amennyiben Önnek saját szerelője van, úgy a szükséges információk alapján akár raktárról, vagy rövid határidővel biztosítjuk a kívánt részegységet. A gépek megbízható üzemeltetéséhez szükséges kenőanyagokkal, karbantartási anyagokkal, meghajtó és indító akkumulátorokkal gyorsan és sok esetben a piaci ár alatt tudjuk Önt kiszolgálni!

Tegyen próbára minket, nem fog csalódni!


SZERVÍZ

Balkancar, Desta targoncák, melyeket probléma nélkül javítunk

A Vitanika megalakulásakor, az akkori Magyarország gépparkjának a túlnyomó többségét a keleti blokk országaiban készült targoncák tették ki. A már akkor is elavult berendezések folyamatos javítást igényeltek.

Természetesen a mai napig is számos Ügyfelünknél teszik a dolgukat a 70-es, 80-as években készült Balkancar, Desta targoncák, melyeket probléma nélkül javítunk felkészült kollégáink segítségével.

a mai magyar piacon világviszonylatban is igen széles típusválaszték fut

A technológiai fejlődés az anyagmozgatás területén is robbanásszerűen ment végbe, így kijelenthető, hogy a mai magyar piacon világviszonylatban is igen széles típusválaszték fut.

Ez a független szervizekre magas elvárásokat ró, hiszen olyan széles tudásbázisra és olyan szerteágazó alkatrész ellátásra van szükség, mely a kis javító műhelyeket sok esetben kiszorítja a piac bizonyos szegmenseiből.

A Vitanika vezetése elkötelezett abban, hogy a változó piaci igényeknek megfelelően, folyamatos képzéssel biztosítsa a kollégák szakmai szintjének fenntartását. Jelentős energiát fektetünk abba, hogy a legmodernebb, high-tech targoncákhoz és a hagyományos gépekhez is hozzáértő szakemberrel rendelkezzünk. A típus-specifikus műveletekre is felkészültünk, alkatrész ellátásunk sok lábon álló, gyors és rugalmas.

tervszerű karbantartások, időszakos vizsgálatok, a teljes nagyjavítások

Cégünk kezelésében sok flotta fut, melyeknél a tervszerű karbantartásoktól, az időszakos vizsgálatokon keresztül, a teljes nagyjavításokig bezáróan mindenre kínálunk megoldást.

Telephelyünkön – a speciális berendezéseknek megfelelően kialakított – jól felszerelt fényezőműhelyünk is van, ahol a műszaki felújításon kívül az esztétikai felújításokat is gyári minőségben tudjuk elvégezni.

Lakatos műhelyünkben az egyedi gyártású gépelemek gyártása, illetve egyes elemek felújítása is megoldott.

hidraulikarendszer javítása minden típusú munkagépen

Teljes körű hidraulikarendszer javítására, kivitelezésre is felkészültünk, nem csak targoncák vonatkozásában, ha nem minden típusú munkagép, daru, emelőszerkezet, vagy gép esetében is.

Jól felszerelt szerviz autóval, képzett kollégákkal hárítjuk el az eseti meghibásodások zömét az Ön telephelyén.

Keressen bennünket bizalommal, nem fog csalódni. Versenyképes árakkal, magas minőségben!

robbanó és elektromotor meghajtású targoncák karbantartása, javítása, üzemeltetése

nagy hangsúlyt fektettünk a folyamatosan változó igények szakszerű kielégítésre. Számunkra elengedhetetlen a folyamatos képzés és az új ismeretanyagok begyűjtése.

SZERVÍZ

high-tech vagy hagyományos gép - hozzáértő szakemberrel rendelkezünk!

KARBANTARTÁS

flotta kezelés, tervszerű és időszakos vizsgálatok, javító karbantartások

FÉNYEZŐ, LAKATOS MŰHELY

esztétikai felújításokat is gyári minőségben végezzük

HIDRAULIKA-
RENDSZER JAVÍTÁS

minden típusú munkagépen, darun, emelőszerkezeten

MUNKAVÉDELMI VIZSGA

Levesszük a válláról az emelőgép ügyintézői feladatokat! Teljes körű munkavédelmi és időszakos vizsgálatokkal, szaktanácsadással várjuk tisztelt Ügyfeleinket. Előzze meg a bajt és a munkavédelmi ellenőre érkezése előtt keressen minket.

Fix tarifákkal dolgozunk, emelőgép szakértő bevonásával.

Biztonságtechnikai felülvizsgálat

Biztonságtechnikai Fővizsgálat

Szerkezeti vizsgálat

Szerkezeti vizsgálat

Emelőgép üzembe helyezés

Hatályos munkavédelmi szabályzat