Új NISSAN targoncák

A 2010-es esztendővel megállapodást kötöttünk a Nissan targoncák magyarországi Importőrével, hogy a méltán nagy hírű márka képviseletét a hálózat tagjaként ellátjuk.

Döntöttünk a márka mellett, mert a több évtizedes szakmai múlt és tapasztalat azt bizonyítja, hogy a Nissan termékeiben a hagyományos japán szellemiség tükröződik, amely egy rendkívül megbízható, robosztus, mégsem nehézkes gépcsaládban testesül meg.

A könnyű, 1,5 tonna kapacitású gépektől a 7 tonnás monstrumokig a teljes paletta lefedésre került. A belsőégésű motorral hajtott ellensúlyos gépekben dolgozó japán technika a legújabb innovációknak köszönhetően rendkívüli gazdaságosságot és nem utolsó sorban csekély környezeti terhelést biztosít az üzemeltető számára.

Minden LPG hajtású gép három utas katalizátorral gondoskodik a valódi környezettudatos felhasználás megvalósítására. A dízel motorok teljesítik a legújabb, III A kibocsátási normát is. Az elektromos gépek vezérlésének köszönhetően hatékonyabb energia felhasználás mellett hosszabb munkaidőt, így adott idő alatt kevesebb akkumulátor ciklust, így hosszabb élettartamot garantálnak. A kimagasló műszaki színvonal és folyamatos fejlesztések ellenére a Nissan gépcsalád versenyképes áron érhető el, akár 6 év garanciával is!

nissan targonca értékesítés

Keressen bennünket és megoldjuk emelési gondjait.

Válassza a Nissant, ha nem ismer kompromisszumot a teljesítmény és a gazdaságosság között!